Hantering av personuppgifter

Behandling av personuppgifter

Cigarrlagret BBLN, org.nr 640615-1271, Uråsa, Nyalund 36253 Uråsa, (”Cigarrlagret“, ”vi” eller ”oss”) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Cigarrlagret värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är Cigarrlagrets målsättning att följa alla vid var tid gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Den här integritetspolicyn förklarar vilken slags information Cigarrlagret samlar in samt varför och hur Cigarrlagret behandlar dina personuppgifter. Integritetspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, sparar, lämnar ut och skyddar dina personuppgifter och förklarar dina rättigheter i förhållande till Cigarrlagret angående behandlingen av dina personuppgifter.

Integritetspolicyn följer alla tillämpliga lagar och regler som finns för att skydda privatpersoners integritet, lagen om elektronisk kommunikation (2003:389) och EU:s dataskyddsförordning[1] samt eventuella ändringar av, tillägg till eller regleringar som ersätter sådana lagar, förordningar, föreskrifter och regler.

När du använder Bolagets tjänster samlar Cigarrlagret in dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med den här integritetspolicyn. Därför är det viktigt att du läser och förstår integritetspolicyn innan du använder Bolagets tjänster såsom de definieras nedan.

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser utanför Cigarrlagrets kontroll, och sådana webbplatser kan länka till Webbplatsen. Denna integritetspolicy gäller enbart Webbplatsen cigarrlagret.nu. När du länkas till annan webbplats bör du läsa den integritetspolicy som gäller för den webbplatsen. Notera att Cigarrlagret inte tar ansvar för andra webbplatsers behandling av dina personuppgifter.

Definitioner

I den här integritetspolicyn används följande definitioner.

”Samarbetspartners” är bolag som godkänts av Cigarrlagret och som har ingått avtal med oss för att sälja och tillhandahålla deras produkter och tjänster via Webbplatsen.

”Webbplatsen” omfattar webbplatsen cigarrlagret.nu och därtill hörande sidor.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Behandling av kunders personuppgifter

Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, sparar, lämnar ut och skyddar dina personuppgifter. Som nämnts ovan är Cigarrlagret personuppgiftsansvarig för behandlingen och följer alla tillämpliga lagar och regler som finns för att skydda privatpersoners integritet.

För insamling, hantering och lagring av information som inhämtas via cookies hänvisas till avsnittet ”Cookies” nedan.

Vilka personuppgifter samlar vi in och varifrån?


På Webbplatsen kan du handla varor och tjänster direkt från Cigarrlagret och/eller från Cigarrlagrets Samarbetspartners som valt att sälja sina varor och tjänster via Webbplatsen. När du köper något på Webbplatsen ingår du ett avtal med Cigarrlagret eller med någon av Cigarrlagrets Samarbetspartners. För att vi ska kunna administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund är det nödvändigt för oss att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss.

De personuppgifter som Cigarrlagret samlar in och behandlar kan, beroende av sammanhanget, omfatta:

  • Personnummer
  • Namn och kontaktinformation, inklusive adress, mobilnummer och e-postadress,
  • leverans- och faktureringsinformation, betal- och kreditkortsnummer, samt annan information som du lämnar i samband med köp eller leverans av produkt eller tjänst,
  • Kön
  • Användarnamn och lösenord till våra tjänster,
  • Köp-, betal- och orderhistorik
  • Annan information som är relevant för kundundersökningar, annonser eller erbjudanden,
  • Annan användargenererad information som du aktivt väljer att dela med dig av via vår webbplats eller via annan kontakt med oss, och/eller
  • IP-adress.

Utöver de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med köp eller när du kontaktar oss via e-post kan insamling av dina personuppgifter även ske från följande källor:

• Genom avtal eller annan affärskontakt om du är kontaktperson för någon av våra avtalspartners,
• Genom cookies (se mer under avsnittet ”Cookies” nedan).

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Om du har beställt en vara på vår Webbplats har du ingått ett avtal med Cigarrlagret och vi behandlar därför dina personuppgifter i syfte att administrera ditt köp eller din beställning samt att kunna leverera den produkt som du har beställt.
Utöver att behandla dina personuppgifter för att fullgöra köpet av varor och tjänster kan Cigarrlagret komma att använda personuppgifterna för andra ändamål, vilka anges nedan. Om någon behandling kräver ditt samtycke kommer vi alltid att uttryckligen be dig lämna ett sådant.

  • Fullgörelse av avtal: För leverans av varor, för att genomföra betalning samt för att ge dig åtkomst till Webbplatsen och de tjänster som Cigarrlagret tillhandahåller där (bl.a. kundtjänst och prenumeration av nyhetsbrev). Dina personuppgifter kommer också att behandlas i samband med köp på uppdrag av (eller på grund av krav från) betalnings- och kreditföretag som behöver dessa i kreditupplysningssyfte.
  • Uppfylla rättslig skyldighet: Vi sparar fakturaunderlag enligt gällande bokföringsregler.
  • Berättigat intresse: För att Cigarrlagret ska kunna tillhandahålla, genomföra och förbättra sina tjänster för samtliga kunder är det nödvändigt för oss att behandla personuppgifter även i vissa andra fall, t.ex. genom att analysera köphistorik, sortera in kunder i segment för att utföra analyser på en aggregerad nivå samt för statistikändamål.
    Vi behandlar även personuppgifter för att förbättra Cigarrlagrets betalningslösningar och betalningsprocesser. Personuppgifterna kan då komma att samköras med uppgifter från andra register, t.ex. kreditupplysningsregister. Du kan läsa mer om detta under avsnittet ”Överföring av personuppgifter”.
    Cigarrlagret analyserar kunders köpvanor för att kunna förse dem med relevant information och marknadsföring.
  • Personuppgiftsbiträden: Vi har avtal med personuppgiftsbiträden som utför tjänster å våra vägnar. Dessa tjänster omfattar bl.a. tryck och distribution, leveranser av varor, analys av information och tillhandahållande av sökresultat och länkar, service- och garantiåtaganden, försäkringsärenden, hantering och lagring av data. De får tillgång till dina personuppgifter i den utsträckning de behöver dem för att fullgöra sitt uppdrag, men de får inte använda eller dela informationen för andra ändamål. Cigarrlagret använder Googles annonstjänster. Du kan se mer om Googles insamling, delning och användning av personuppgifter här.
  • Samtycke till behandling: Samtycke kan behövas för viss direktmarknadsföring (per post, e-post och sms), kundundersökningar etc. som lämnas genom att Du ändrar preferenser på mina sidor eller gör val vid nyregistrering.
  • Profilering: baserat på samtycke som lämnas i samband med nyhetsbrev sammanställer vi den information om deras köpvanor och intressen som vi samlar in för att kunna profilera kunderna i olika segment för att kunna erbjuda relevant och anpassad information och marknadsföring för Cigarrlagret. Cigarrlagret tittar på vilka produkter du köpt samt vilka val du gjort när du surfat runt hos oss för att anpassa butikens utseende och innehåll samt innehåll i den marknadskommunikation Cigarrlagret skickar till dig för att skapa en personlig shoppingupplevelse.
Om någon behandling kräver ditt samtycke kommer vi alltid att uttryckligen be dig lämna ditt samtycke till sådan behandling och till att vi behandlar dina personuppgifter i ett sådant fall. Vi begär exempelvis in ditt samtycke om du vill bli medlem i Cigarrlagrets kundklubb och du har alltid möjlighet att återkalla ett samtycke, till exempel genom cookieverktyget.
I samband med att du lämnar ditt samtycke kommer du att få bekräfta att du har läst den här integritetspolicyn och att du samtycker till att dina uppgifter behandlas på det sätt som beskrivs häri.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?

Utöver att behandla dina personuppgifter för administration och för att kommunicera med dig kommer Cigarrlagret att behandla dina personuppgifter på följande sätt:

  • Upprättande av kundkonto
  • Vi måste behandla dina personuppgifter för att upprätta ditt kundkonto och dina användaruppgifter, säkerställa att du är privatperson och över 18 år, för att tillhandahålla dig möjligheten att se din order- och köphistorik samt för att hantera dina inställningar och val. Vi behöver även behandla dina personuppgifter för att du ska kunna spara produkter i varukorgen och på din önskelista.
  • För att vi ska kunna skicka personanpassade erbjudanden till dig och information om relevanta kampanjer behöver vi behandla dina personuppgifter. För detta ändamål analyserar vi dina personuppgifter främst på en aggregerad nivå men också på en individnivå. Detta för att du genom att vara medlem i vår kundklubb ska få personliga erbjudanden som är framtagna för just dig.
  • Berättigat intresse: Vi har ett intresse av att kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster och Webbplatsen för att kunna erbjuda våra medlemmar den bästa möjliga upplevelsen och kunna erbjuda service på Webbplatsen. Vi kommer därför att sammanställa våra medlemmars personuppgifter på en aggregerad nivå för att kunna utveckla kundklubben och Webbplatsen.
  • Samtycke: Genom att bli medlem i vår kundklubb samtycker du till att vi analyserar dina personuppgifter och genomför profilering för direktmarknadsföring (per post, e-post och sms) och kundundersökningar.
  • Profilering: baserat på samtycke som lämnas i samband med registrering som kund sammanställer vi den information om kunders köpvanor och intressen som vi samlar in för att kunna profilera kunderna i olika segment för att kunna erbjuda relevant och anpassad information och marknadsföring för Cigarrlagret. Vi analyserar dina vanor och jämför med andra kunder med liknande vanor för att kunna erbjuda dig varor som baserat på en samlad bild av relevant data passar en person med liknande vanor som dig, detta för att skapa en personlig shoppingupplevelse och göra det enklare för dig som kund att snabbt hitta det som passar just dig.
På Mina sidor kan du när som helst logga in och ändra inställningarna för den kommunikation du vill få från oss. Där kan du även välja vilka slags erbjudanden och nyhetsbrev du vill få av Cigarrlagret.
Du har vidare rätt att när som helst återkalla ditt samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen, exempelvis den som rör direktmarknadsföring. Dina personuppgifter kommer inte att behandlas för ändamål som rör direktmarknadsföring om du motsätter dig sådan behandling.

När du lämnar omdömen och recensioner på Webbplatsen gäller vår policy som återfinns på recensionssidan-
Även om du går in på vår Webbplats innan du faktiskt har loggat in på ditt konto kommer vi, efter att du har loggat in, kunna koppla ditt beteende från innan du loggade in till ditt användarkonto. Detta gör vi för att förbättra din upplevelse av Webbplatsen och för att kunna visa relevanta produkter och erbjudanden för just dig. Läs mer om cookies i avsnittet ”Cookies” nedan.

Lagring av personuppgifter

Cigarrlagret vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas och lagras säkert. Dina personuppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande lag eller för att uppnå de syften som anges ovan. Dina personuppgifter behandlas av oss under följande tidsperioder. Därefter raderas personuppgifterna.

  • Medlem: Om du registrerat dig som kund i Cigarrlagrets webshop sparas dina personuppgifter till dess att du avregistrerar dig men senast tre år efter senaste aktivitet om Cigarrlagret inte behöver uppgifterna av annan anledning enligt nedan.
  • Kund: Om du köpt en vara på vår Webbplats sparas dina personuppgifter två år efter att köpet fullgjorts och/eller ett eventuellt service- eller garantiåtagande från vår sida löpt ut. Detta gäller inte om vi behöver spara dina personuppgifter längre med anledning av någon av punkterna nedan.
  • Kommunikation: Om du har kontakt med Cigarrlagret, t ex via e-post med kundtjänst, lagras dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att fullfölja kontakten.
  • Fullgörelse av avtal: Personuppgifter (namn, personnummer, adress, telefonnummer, e-post och betal- och leveransinformation) som lämnas i samband med beställning av varor och tjänster sparas så länge som krävs för att Cigarrlagret eller våra Samarbetspartners ska kunna fullgöra avtalet med dig. Detta inkluderar behandling för att uppfylla leverans- eller serviceåtaganden.
  • Rättslig skyldighet: Cigarrlagret sparar sådant underlag som utgör räkenskapsinformation enligt gällande bokföringsregler.
  • Samtycke:I de fall vi behandlar dina personuppgifter med stöd av ditt samtycke sparar vi endast dina personuppgifter så länge vi har ditt samtycke till det.
  • Direktmarknadsföring: Vi kan komma att behandla dina personuppgifter för direktmarknadsföring i upp till två år efter avslutad kundrelation, förutsatt att du inte innan dess avsäger dig sådan direktmarknadsföring.
När Cigarrlagret inte längre har skäl att behandla dina personuppgifter eller om du återkallar ditt samtycke kommer dina personuppgifter att raderas.

Överföring av personuppgifter

Information om våra kunder är en viktig del av Cigarrlagrets verksamhet och vi säljer inte informationen till någon annan. Vi överför endast informationen vidare i enlighet med vad som beskrivs nedan. Cigarrlagret iakttar alltid största försiktighet vid överföring av dina personuppgifter.

  • Samarbetspartners: De Samarbetspartners som vi arbetar nära med får tillgång till dina personuppgifter i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna fullgöra sina skyldigheter enligt köpet gentemot dig. Det anges tydligt när en Samarbetspartner är involverad i ditt köp.
  • Rättsliga skyldigheter: Vi kommer att dela med oss av användarkonton och personuppgifter när vi anser att det krävs för att Cigarrlagret ska agera i enlighet med tillämplig lagstiftning, för att verkställa våra användarvillkor eller för att skydda rättigheter, egendom, Cigarrlagret, våra användare eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med andra bolag och organisationer för bedrägeribekämpning och kreditriskminskning. Detta innebär inte under några omständigheter att Cigarrlagret säljer, hyr ut eller delar personuppgifter från kunder för kommersiella ändamål i strid med denna integritetspolicy.
  • Företagstransaktioner: Om hela eller delar av Cigarrlagrets verksamhet säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.
Sådana överföringar som anges ovan kan endast göras till bolag inom EU eller EES (dvs. alla EU:s medlemsstater samt Island, Norge och Lichtenstein).

Återkallelse av samtycke

I de fall vi behandlar dina personuppgifter på grund av att du har lämnat ditt samtycke till det, t.ex. vad gäller direktmarknadsföring, kan du när som helst återkalla lämnat samtycke genom att kontakta kundservice.Sådan återkallelse kan ske helt eller delvis. Om du inte önskar erhålla marknadsföring och reklamerbjudanden från oss kan du återkalla ditt samtycke genom att kontakta kundservice eller, vid direktreklam via e-post, genom en länk i det aktuella utskicket. Vad gäller det sistnämnda sättet kommer du att ha möjlighet att via länken klicka dig vidare och hantera alla dina prenumerationer på nyhetsbrev samt annan information och marknadsföring som du får via e-post från eller via Cigarrlagret. Kunder med registrerade konton kan logga in på ”Mina sidor” och hantera sina samtycken och prenumerationstjänster. Om du återkallar ditt samtycke för användning eller utlämnande av dina personuppgifter för andra ändamål som anges i denna integritetspolicy, så kan det innebära att vi inte kan fortsätta ge dig åtkomst till våra webbplatser eller tillhandahålla tjänster och kundservice som erbjuds våra användare och/eller medlemmar och som tillåts enligt denna integritetspolicy. Om du vill återkalla ditt samtycke till användningen av cookies, läs mer om hur du gör i vår cookiepolicy

Dina rättigheter

Du har rätt att kostnadsfritt begära ut information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa används. Om du vill ha sådan information kan du kontakta oss enligt kontaktuppgifterna nedan. För att skydda din integritet och dina personuppgifter kan vi komma att kräva att du identifierar dig i anslutning till vår assistans.
Cigarrlagret vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Därför kan du när som helst ändra dina personuppgifter i på Mina sidor om du är medlem i vår kundklubb eller har registrerat konto, annars är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Du kan när som helst begära att vi tar bort personuppgifter som rör dig eller att vi tar bort ditt användarkonto på Webbplatsen. Cigarrlagret kommer då att ta bort de aktuella personuppgifterna om de inte längre är nödvändiga för de ändamål för vilka de samlats in eller på annat sätt behandlas. Detta kommer Cigarrlagret även att göra när du återkallar ditt samtycke till behandlingen.
Vidare har du rätt att kräva att Cigarrlagret begränsar sin behandling av personuppgifterna i vissa fall och du har rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter. Därutöver har du rätt att begära att Cigarrlagret för över dina personuppgifter till en annan personuppgiftsansvarig i elektroniskt format.
Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter. Sådan återkallelse kan begränsas till att endast avse del av behandlingen, exempelvis den som rör direktmarknadsföring. Återkallelse av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av Cigarrlagrets behandling av personuppgifterna fram till dess att du återkallade samtycket.
Du kan inge ett klagomål till Datainspektionen om du anser att Cigarrlagrets behandling av dina personuppgifter inte sker i enlighet med gällande rätt.

Säkerhet

Vi är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. För att förhindra otillåten användning eller exponering av dina personuppgifter använder vi oss av lämpliga och rimliga fysiska, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder i förhållande till mängd och känslighet av personuppgifter, för att säkerställa en lämplig säkerhetsnivå.
Cigarrlagret använder sig även bl.a. av Secure Socket Layer (SSL) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för din webbläsare. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.

Cookies

För att kunna leverera våra tjänster med högsta möjliga kvalitet använder sig Webbplatsen av cookies och liknande teknologi. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på Webbplatsen. Här kan du läsa Cigarrlagrets policy för cookies som ger detaljerad information kring Cigarrlagrets användning av cookies.

Ändringar i integritetspolicyn

Cigarrlagret förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Alla ändringar av denna integritetspolicy kommer att publiceras på Webbplatsen. Du bör därför läsa igenom den här policyn med jämna mellanrum för att försäkra dig om att du är nöjd med ändringarna. Vid ändringar av materiell betydelse kommer vi dock via e-post, om du har meddelat oss din e-postadress, att uppmärksamma dig på att ändringar har skett.

Om ändringarna rör sådan personuppgiftsbehandling som vi utför med stöd av ditt samtycke kommer vi att ge dig möjlighet att återigen lämna ditt samtycke.

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor kopplade till denna integritetspolicy, om du misstänker att det kan ha skett ett brott mot densamma eller om du vill kontakta oss angående vår behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta Cigarrlagrets dataskyddsombud eller vår kundstjänst genom att skicka ett brev eller e-postmeddelande till adresserna som anges nedan.
Cigarrlagret BBLN
info@cigarrlagret.nu
Dataskyddsombudet.
Jakob Bergström

Fortsätt
Tillverkare
Snabbsök
 
Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.
Avancerad sökning
6 x Punch Punch
3 x Días De Gloria, Robustos
3 x E.P.Carillo Encore Majestic
2 x My Father Collection 6 Belicosos
3 x Humidor Partagas Series
3 x Paperboy Maduro
4 x New World Cameroon Short Robusto
3 x Por Larrañaga Montecarlos
2 x My Father "The Judge" Toro
2 x Askfat Cohiba Maduro 5
3 x Enclave Salomón Connecticut
4 x Partagas Maduro No.2
3 x Paperboy Connecticut
3 x Drew Estate Liga Privada No.9 Coronets
2 x Vega Fina 1998 VF52
2 x Enclave Toro Connecticut
2 x Buffalo Ten Toro Maduro
3 x Enclave Habano Toro
3 x Enclave Habano Robusto
2 x Humidor Romeo y Julieta
3 x Perdomo Reserve "R" Robusto Maduro
2 x Partagas Presidentes
1 x Enclave Robusto Connecticut
3 x La Flor de Cano Elegidos
2 x Rocky Patel A.L.R. Second EditionRobusto
4 x Humidor Montecristo New Image
3 x Don Diego Robusto
1 x New World Connecticut Robusto
2 x Don Diego Monarch A/T
1 x Askfat i Glas för 4 cigarrer
1 x Quai d'Orsay No.54
1 x Hoyo de Monterrey Le Hoyo De Rio Seco
1 x La Rica Rich Maduro Torpedo
2 x H.Upmann Magnum 54 A/T
2 x Cohiba Askfat 9 sidor
2 x Toscano Toscanello Rosso 5-pack
1 x Jetflame-Tändare Sky med 4 lågor och Borr
2 x Askfat Cohiba Indian Svart
3 x H.Upmann Regalias
1 x H.Upmann Connossieur No.2
2 x Schweizisk armekniv med Cigarrsax och korkskruv
3 x San Lotano Requiem Connecticut Robusto
1 x Montecristo Short 10-pack
4 x H.Upmann Half Corona
2 x Sky, Blå Tändare Jet 3 lågor med borr
2 x Askfat Romeo y Julieta för en cigarr
1 x Xikar Set med Snoppare och Tändare Partagas
3 x Montecristo No.2
1 x Buffalo Ten Toro Natural
1 x Cohiba Medio Siglo
1 x Muwat Kentucky Fire Cured "Chunky"
2 x Drew Estate Undercrown Coronets Maduro
1 x Cigarrtändare Romeo y Julieta
1 x Vega Fina Nicaragua Ometepe 2019
1 x Toscano Toscanello Nero Cioccolato 5-pack
2 x 2-vägs Fuktregulator Integra Boost 8g. 72%
2 x Flor de Copan Gordito Maduro
1 x Vega Fina Short Robusto A/T
1 x Vegas Robainas Unicos
2 x Blend 15 Short Robusto
3 x Montecristo No.3 5-pack Vintage 2014
2 x Enclave Habano Figurado
2 x 2-vägs Fuktregulator Integra Boost 67g. 72%
1 x Cohiba Short 10-pack
1 x Cucaracha Gordito A/T
2 x Drew Estate Isla Del Sol Robusto
2 x Blend 15 Robusto
1 x Drew Estate La Vieja Habana Bombero
2 x Vega Fina Fortaleza 2 Short Belicosos
3 x Romeo y Julieta Linea Oro Nobles
1 x Te-Amo World Selection Series Nicaragua Blend Robusto
1 x Cigarrsnoppare Partagas
1 x Odens Red Huginn Robusto
2 x Vega Fina Gran Reserva 2020
2 x Cohiba Medio Siglo A/T
1 x Vega Fina Nicaragua Gran Toro
1 x Cigarrtändare Montecristo
2 x Cigarrsnoppare Montecristo
3 x Vega Fina Coronas Tubos
2 x Cuaba Salomón
1 x Quintero Tubulares
2 x Santa Damiana Tubulares Extra
2 x Perdomo Bourbon Barrel Aged Robusto Sun Grown
2 x Perdomo Double Aged 12 Year Vintage Robusto Maduro
6 x Partagas Serie Club 10-pack
1 x Juan Lopez Selección No.1
3 x Vega Fina Fortaleza 2 Robustos A/T
1 x Aging Room Nicaragua Quattro Espressivo
2 x Vega Fina Minutos
1 x Montecristo Dumas
1 x Por Larrañaga Galanes
2 x Perdomo Bourbon Barrel Aged Robusto Connecticut
3 x Cohiba Short Year of The Rabbit
2 x Romeo y Julieta Petit Churchills A/T
1 x Vega Fina Nicaragua Short
1 x Cigarrsnoppare Romeo y Julieta
2 x Partagas Maduro No.1
2 x Partagas Serie Mini 10-pack
1 x H.Upmann Magnum 54
2 x Rosa Cuba Herencia 10-pack.
3 x Cucaracha Picadillos Maduro
1 x My Uzi Weighs A Ton 6x60
2 x Perdomo Fresco Robusto Sungrown
2 x Vegas de Santiago Perla Sampler
2 x Montosa Short Robusto Maduro
3 x AJ Fernandez Premium Kit
2 x Cohiba Siglo I A/T
2 x Rafael Gonzalez Coronas Lonsdales
3 x San Lotano Requiem Habano Robusto
3 x Vegas de Santiago White Label Perla
2 x Vegas de Santiago Heritage Robusto
1 x Vegas de Santiago Heritage Perla
2 x Last Call Habano Geniales
2 x Vegas de Santiago Red Label Robusto
2 x Vegas de Santiago D8 Perla
2 x Vega Fina 1998 VF50
1 x Ramon Allones No.3
4 x Cohiba Short Year of The Dragon
1 x Vegas de Santiago Chaman Perla
2 x La Galera Habano Half Corona
2 x Flor de Copan Short Robusto
2 x Vegas de Santiago Gold Label Perla
1 x La Rica Rich Maduro Toro
4 x Flor de Copan Gordito Connecticut
1 x Ramon Allones Specially Selected
1 x Partagas Serie P No.2
1 x Romeo y Julieta Belicosos
2 x Humidor Montecristo 1935
1 x Bolivar Tubos No.2
2 x Cohiba Exquisitos
3 x A Humidorpåse för ca 10 cigarrer
7 x H.Upmann Epicures
5 x Rafael Gonzalez Petit Coronas
1 x José L.Piedra Petit Caballeros
1 x Snoppare Egoist Dubbelgiljotin
2 x Passatore Drawpoker
1 x Perdomo Bourbon Barrel Aged Robusto Maduro
1 x Cucaracha Novillo Robusto Maduro
4 x Santa Damiana Robusto
1 x Cucaracha Coronas A/T
1 x Punch Punch A/T
3 x Punch Double Coronas
1 x Drew Estate Undercrown Robusto Maduro
3 x Hoyo de Monterrey Coronations A/T
3 x Hoyo de Monterrey Double Coronas
2 x My Uzi Weighs A Ton Baitfish
3 x Flor de Las Antillas Toro Gordo
1 x Partagas Super Partagas
4 x Romeo y Julieta Exhibicion No.4
6 x Punch Petit Coronations A/T
4 x Partagas Mini
4 x Montecristo Petit Tubos
2 x Montecristo Double Edmundo
1 x Montecristo Petit Edmundo A/T
2 x Hoyo de Monterrey Epicuré Especial
3 x Cohiba Maduro 5 Magicos
5 x Hoyo de Monterrey Petit Robusto
1 x Punch Coronations A/T
2 x Juan Lopez Seleccion No.2
3 x Cohiba Siglo III
2 x Por Larrañaga Picadores
1 x San Cristobal La Punta
3 x Cohiba Siglo V
4 x Cohiba Maduro 5 Secretos
6 x Cohiba Esplendidos
2 x Snoppare Xikar Romeo y Julieta
3 x Sancho Panza Non Plus
1 x Partagas 8-9-8 Cabinet Selección
4 x Bolivar Belicosos Finos
1 x Romeo y Julieta Short Churchills A/T
2 x H.Upmann Sir Winston
2 x Vegueros Centrofinos
11 x Quintero Panetelas
1 x Partagas Aliados
1 x Vegueros Centrogordos
6 x Romeo y Julieta Romeo No.3 A/T
3 x A.Turrent Casa Turrent Caribe
2 x Vegas de Santiago Chaman Robusto
2 x Aging Room Nicaragua Quattro Maestro
1 x A.J Fernandez Portfolio Expedition Sampler
6 x Flor de Copan Short Robusto A/T
1 x Montecristo Especial No.2
1 x Romeo y Julieta Linea Oro Dianas
2 x Blend 15 Toro
2 x Lost & Found Quick & Dirty By Chico
2 x Cohiba Porslinsaskfat
3 x A.Turrent Casa Turrent Nicaragua
1 x Vegas de Santiago Robusto Sampler
4 x Trinidad Vigia
1 x Vega Fina 1998 VF54
1 x Montosa Robusto
1 x Backwoods Blue 5-pack
1 x La Preferida Robusto Short Robusto
1 x Perdomo 20th Anniversary Box Pressed Sungrown
1 x Romeo y Julieta Club Kings.
3 x Montosa Short Robusto
1 x Vegas de Santiago D8 Robusto
2 x Romeo y Julieta Cupidos
1 x Vegas de Santiago Gold Label Robusto
1 x Montecristo 1935 Set med Tändare & Snoppare
1 x Vegas de Santiago Red Label Perla
2 x Cohiba 55 Anniversario
1 x Hoyo de Monterrey Le Hoyo de San Juan
4 x Perdomo Mini Maduro 20-pack
1 x Montecristo Open Junior
1 x Romeo y Julieta Romeo No.1 A/T
2 x A.Turrent Casa Turrent Miami
1 x Montosa Robusto Maduro
3 x New World Dorado Gold Standard Sampler
2 x A.Turrent Casa Turrent San Andres
1 x Cohiba Siglo I
5 x Cohiba Siglo II
1 x Santa Damiana Torpedo
1 x Cohiba Coronas Especiales
2 x Romeo y Julieta Cedros de Luxe No.3
1 x Santa Damiana Petit Coronas
2 x Quai d'Orsay No.50
3 x Montecristo Club 10-pack
1 x Vega Fina Nicaragua Robustos A/T
9 x H.Upmann Coronas Major
3 x Romeo y Julieta Short Churchills
1 x Drew Estate Norteño Robusto Grande
3 x H.Upmann Magnum 46
1 x Drew Estate Liga Privada T52
5 x Quintero Petit Quintero
2 x Montecristo Especial
5 x Trinidad Reyes
4 x Partagas Serie D No.4
1 x Partagas Capitols
2 x Montecristo Puritos 5-pack
2 x Romeo y Julieta Mille Fleurs
2 x Punch Short de Punch
1 x Montecristo No.1
1 x La Flor de Cano Petit Coronas
1 x Partagas Coronas Senior A/T
2 x Romeo y Julieta Petit Churchills
4 x H.Upmann Magnum 50 A/T
1 x Montecristo No.5
2 x Partagas de Luxe
2 x Romeo y Julieta Petit Royales
1 x Askfat Cohiba 50 års jubileum.
2 x Vegueros Entretiempos
2 x Santa Damiana Churchills
6 x José L.Piedra Petit Cazadores
1 x Cohiba Behike 54
2 x Partagas Serie D No.6
2 x Santa Damiana Short Robusto
2 x H.Upmann Coronas Junior
2 x Saint Luis Rey Regios
2 x Cohiba Robustos
3 x Hoyo de Monterrey Le Hoyo du Maire
1 x H.Upmann No.2
1 x Bolivar Royal Coronas
9 x Rafael Gonzalez Panetelas Extra
1 x Drew Estate Liga Privada No.9 Coronets
1 x Cohiba Siglo IV
4 x Cohiba Maduro 5 Genios
1 x Cohiba Lanceros
2 x Romeo y Julieta Mini
1 x Toscano Toscanello Natural 5-pack
1 x Montosa Churchill
3 x Partagas Shorts
2 x Montecristo Open Eagle
2 x Partagas Maduro No.3
2 x Rosa Cuba Petitos (Angels) 10-pack.
6 x Diplomaticos No.2
1 x My Father La Promesa
4 x Cigarrfodral i rostfritt stål för två cigarrer
4 x Montecristo Media Corona
2 x Presentkit Tändare o Snoppare
3 x Partagas Coronas Junior A/T
1 x Quintero Londres Extra
4 x Montecristo No.4
1 x Montecristo Petit No.2
1 x Perdomo Toro Sampler Maduro
4 x Cuaba Exclusivos
2 x Fonseca Delicias
6 x Partagas Aristocrats.
3 x El Rey del Mundo Choix Supreme
1 x Montecristo No.3
3 x Rafael Gonzalez Perlas
2 x My Father Le Bijou 1922 Box Pressed Torpedo
1 x Jaime Garcia Reserva Especial Robusto
1 x Hoyo de Monterrey Epicuré No.1
3 x Santa Damiana Chicos
2 x Perdomo Lot 23 Gordito Maduro
1 x Perdomo Reserve 10th Anniversary Robusto Connecticut
1 x Askfat Partagas
1 x E.P. Carillo La Historia Doña Elena
1 x José L.Piedra Cazadores
3 x Perdomo Fresco Robusto Maduro
1 x Torch-tändare Xikar Romeo y Julieta
1 x Perdomo 20th Anniversary Box Pressed Maduro
1 x Montecristo Media Corona 5-pack plåtask
1 x Vegueros Mañanitas
1 x Romeo y Julieta Petit Coronas
3 x Trinidad Vigia A/T
3 x Rosa Cuba Flor de Rosa 10-pack.
2 x Cuaba Tradicionales
1 x Hopfällbart askfat i kolfiber
1 x Trinidad Esmeralda
1 x Romeo y Julieta Churchills
2 x H.Upmann Majestic
1 x My Father No.1
1 x La Preferida Robusto
1 x Humidor för 20 cigarrer
1 x Humidor Rosenträ m. snoppare + askfat.
1 x Humidor Rosenträ m. snoppare + askfat + Läderfodral
1 x Casa de Garcia Connecticut Corona 10-pack
2 x Casa Turrent Caribbean Robusto Sampler
1 x Cohiba Behike 52
1 x H.Upmann Half Corona i plåtask 5-pack
2 x Montecristo Edmundo
1 x Cohiba Siglo III A/T
1 x Partagas Club 10-pack
3 x Cohiba Mini
2 x Don Pepin Garcia Black Label 2001
1 x Trinidad Topes
1 x Trinidad Coloniales
2 x Romeo y Julieta Julieta
1 x Cucaracha Perla Natural
1 x Cucaracha Perla Maduro
2 x Flor de Copan Belicoso
1 x Partagas Serie D No.5
1 x Vegas de Santiago White Label Robusto
1 x Montecristo Wide Edmundo
1 x Guantanamera Puritos 5st.
1 x Montecristo Joyitas
1 x Romeo y Julieta Wide Churchills A/T
1 x Cohiba Piramides Extra
1 x San Lotano The Bull Robusto
1 x Casa Turrent Grand Robusto 1900 Sampler
1 x Flor de Copan Monarcas A/T
1 x Punch 48 CDH EH
1 x Montecristo Mini
1 x Cohiba Siglo IV A/T
1 x San Lotano Requiem Robusto Maduro
2 x A.Turrent Casa Turrent Cuba
2 x Romeo y Julieta Maravillas
1 x Backwoods Purple 5-pack
1 x Cohiba Siglo II A/T
2 x Flor de Copan Linea Puros Robusto
1 x Montecristo A
1 x Cucaracha Novillo Torpedo Natural
1 x Tändarstift
1 x Jet-Tändare med 3 flammor och borr
1 x Flor de Las Antillas Toro
1 x Bellas Artes Habano Rojita Robustos Extra
1 x My Father Le Bijou Petit Robusto
1 x Hoyo de Monterrey Primaveras
1 x La Gloria Cubana Médaille D´Or No.4
1 x My Father No.4 Lanceros
1 x Perdomo Fresco Robusto Connecticut
1 x Kristallfuktare för mindre humidorer.
1 x Backwoods Caribe 5-pack
1 x Ramon Allones Small Club Coronas
1 x Backwoods Authentic 5-pack
266.165,53kr
Vi Accepterar
Valutor